Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Gledališke kulturne novice (1780 bralcev)
Četrtek, 4. 12. 2008
RKHV vajenci...V Mestnem gledališču Ptuj se drevi začenja sedmi bienalni festival solistične igralske umetnosti Monodrama Ptuj...

...Mestno gledališče ljubljansko še naprej ostaja zvesto ideji sodelovanja z neinstitucionalnimi zavodi. V ponedeljek se tako na odrih Male scene obeta dramski prvenec Mihe Mazzinija Let v Rim, v režiji Alena Jelena...
V Mestnem gledališču Ptuj se bo drevi začel sedmi bienalni festival solistične igralske umetnosti Monodrama Ptuj. Festival bo odprla predstava 'Kdo vam je pa to delu' v izvedbi Borisa Kobala iz Cafe Teatra Ljubljana. O festivalu nam bo več povedal njegov selektor, Simon Šerbink.


Mestno gledališče ljubljansko še naprej ostaja zvesto ideji sodelovanja z neinstitucionalnimi zavodi. Tako bomo v ponedeljek na odrih Male Scene priča krstni uprizoritvi dramskega prvenca Mihe Mazzinija Let v Rim, v režiji Alena Jelena in v interpretaciji Marka Simčiča ter Mateja Puca. Pričujoča drama, zmagovalka PreGlejevega natečaja »Integriramo!« iz leta 2007, je koprodukcija z gledališčem Glej, več o projektu pa nam bo zaupal Alen Jelen.


Kulturne novice je pripravila Nina C
.


Komentarji
komentiraj >>