Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
44.RISANKA RADIA ŠTUDENT (2986 bralcev)
Petek, 22. 5. 2009
RKHV vajenci"Naša" vlada je parlamentarnemu glasovalnemu stroju predložila dva zakona, ki bosta nekoliko krepkeje podrezala v naša življenja in okolje, v katerih jih uživamo. Parlament prav danes (21.5) disciplinirano sprejema zakon o gojenju GSO in celo po hitrem postopku novelo zakona o policiji. V tokratni Risanki bomo pogledali v prihodnost in narisali novega, modernega policista, ki obdeluje gensko spremenjeno okolje. Vodite svinčnik Dr.Horowitza v Risanki Radia Študent!


"Naša" vlada je parlamentarnemu glasovalnemu stroju predložila dva zakona, ki bosta nekoliko krepkeje podrezala v naša življenja in okolje, v katerih jih uživamo. Parlament prav danes (21.5) disciplinirano sprejema zakon o gojenju GSO in celo po hitrem postopku novelo zakona o policiji. V tokratni Risanki bomo pogledali v prihodnost in narisali novega, modernega policista, ki obdeluje gensko spremenjeno okolje. Vodite svinčnik Dr.Horowitza v Risanki Radia Študent!

Pokomentiraj Risanko in napiši želje, če ti je preveč nerodno, da bi poklical/a v eter...

In še plej lista:

1. POLICIJA - CARINA
2. POLICIJA - ZOSTER
3. POLICIJA - MITJA VRHOVNIK
4. POLICIJA - PARAF
5. VLAST I POLICIJA - DUBIOZA KOLEKTIV
6. POLICIJA - VAN GOGH
7. GENETIX - STRANGLERS
8. GENETIC BLUEPRINT - FEAR FACTORY


Naša telefonska številka je 01/242 88 00

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

 

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOK

 Komentarji
komentiraj >>