Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kdo se spogleduje s krésnikom? (2281 bralcev)
Ponedeljek, 8. 6. 2009
RKHV vajenci...V Mariboru se drevi začenja petdnevni mednarodni književni festival Spogledi, ki ga tretje leto zapored pripravlja študentska založba Litera...

...V klubu Cankarjevega doma se obeta pogovor s petimi finalisti za letošnji kresnik, nagrado za najboljši roman...
V Mariboru se drevi začenja petdnevni mednarodni književni festival Spogledi, ki ga tretje leto zapored pripravlja študentska založba Litera. O festivalu, katerega osrednji namen je predstavitev tako vrhunske sodobne slovenske literature kot aktualnega dogajanja na mednarodnem literarnem področju, je Robert Titan Felix, urednik založbe in tudi eden od sodelujočih, povedal sledeče:

V klubu Cankarjevega doma se obeta pogovor s petimi finalisti za letošnji kresnik, nagrado za najboljši roman, ki jo bo časopisna hiša Delo letos že devetnajstič podelila 23. junija na Rožniku. Pogovore bosta vodila Vesna Milek in Igor Bratož, o čem se bodo pogovarjali, pa nam je povedala Barbara Rogelj, vodja kulturnovzgojnih in humanističnih programov v Cankarjevem domu:Novice je pripravil Martin.


Komentarji
komentiraj >>