Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kulturne novice - Umetniški reality show in golo telo (3158 bralcev)
Torek, 16. 6. 2009
RKHV vajenci...V Muzeju novejše zgodovine se nocoj ob 19. uri odpira fotografska razstava Boštjana M. Jambreka »Referenca/reminiscenca«...

...Prav tako ob 19. uri pa bo slikar Matjaž Stražar v galeriji Kresija začel s projektom svojevrstnega reality showa...
V Muzeju novejše zgodovine se nocoj ob 19. uri odpira fotografska razstava Boštjana M. Jambreka »Referenca/reminiscenca« s podnaslovom Golo telo v dvajsetem stoletju, platina v fotografiji. Vse do oktobra bo razstavljenih sedemindvajset fotografij, izdelanih po posebnem postopku iz poznega 19. stoletja, pri katerem je avtor uporabil platino in paladij. Več o vsebini nam bo povedal kar avtor razstave sam:
Prav tako ob 19. uri pa bo slikar Matjaž Stražar v galeriji Kresija začel s projektom svojevrstnega reality showa. Svoj atelje bo začasno preselil kar v galerijo, tako da si bodo obiskovalci lahko v živo ogledali ustvarjanje in nastanek umetniških del. Avtor je povedal nekaj več o ideji in o tem zakaj je nastal ta projekt, v katerem se srečujeta umetnik in gledalec, Bor Čeh pa je predstavil še ustvarjalno skupino Danaja, ki v galeriji gostuje pod Stražarjevim okriljem:Novice je pripravil Martin.


Komentarji
komentiraj >>