Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
JUBILEJNA 50. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2723 bralcev)
Ponedeljek, 17. 8. 2009
RKHV vajenciAbraham je tukaj in z njim nove dimenzije. Preko meja mestne občine do meja slišnosti! Vodite svinčnik Dr. Horowitza v jubilejni Risanki Radia Študent na festivalu Kamfest v Kamniku v ponedeljek 17.8. ob 22h! V živo na RŠ!

Risanka bo jubilej proslavila v ponedeljek z odrsko izvedbo na festivalu Kamfest v Kamniku. Seveda bomo ob dogodku pripravili tudi neposredni prenos, ki pa je namenjen zgolj prestižu in ne potuhi tistih poslušalcev Radia Študent, ki se jim ne ljubi premikati riti iz topline domačega naslonjača oziroma se jim zdi vozni red "Kamničana" namenjen branjevkam, ki na ljubljanski tržnici prodajajo berivko. Poleg atrakcij minulih let bo Risanka predstavila tudi novosti, ki jih načrtuje za prav tako jubilejno tretjo sezono. Pridite torej v Kamnik v ponedeljek 17.08. ob 22.00 na Večerni oder, vsakršen izostanek bo neopravičen in kaznovan z ukorom pred izključitvijo.

 

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOK

In še link do Kamfesta

 Komentarji
komentiraj >>