Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
54. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2699 bralcev)
Petek, 16. 10. 2009
RKHV vajenciČe je domovina do diplomantov Fakultete za socialno delo mačeha, pa to ni Risanka. Za tistih nekaj diplomantov (223 od 256 v lanskem letu) omenjene fakultete, ki ne morejo opravljati svojega dela, ker niso imeli kje opraviti zakonsko predpisanega pripravništva, bomo tokrat narisali primerno delovno mesto. Vodite svinčnik Dr Horowitza v Risanki Radia Študent

V sredo so pred Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve protestirali študentje Fakultete za socialno delo, ker nikjer ne morajo opraviti zakonsko predpisanega pripravništva. Minister SVetlik jih zavrača, češ, kaj pa so, naivneži si izbrali tak študij, medtem pa njim namenjena mesta zavzemajo diplomanti psihologije ipd. Če je država mačeha, pa to ni Risanka, zato bomo tokrat narisali delovno mesto za diplomanta Fakultete za socialno delo, ki mu ni uspelo opraviti pripravništva. Vodite svinčnik Dr Horowitza v Risanki Radia Študent!


Naša telefonska številka je 01/242 88 00

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOKKomentarji
komentiraj >>