Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
56. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2424 bralcev)
Petek, 30. 10. 2009
RKHV vajenciV tokratni Risanki bomo narisali plakat za film Predsednik ali Tako, kot je bilo. Naj vam namignemo, da bo film, brž ko bo posnet, pobral vse filmske nagrade, vključno s Oskarjem, Palmo, Vesno... Vodite svinčnik Dr. Horovitza v Risanki Radia Študent!

Risanka je roman Predsednik ali Tako, kot je bilo Dr. Dimitrija Rupla prepoznala za bestseler stoletja. Delo, ki bo prejelo prihodnjo Nobelovo nagrado za književnost bo seveda tudi  predloga za filmski hit, ki bo posnet najkasneje  v naslednjem mandatu Janeza Janše. Z ozirom na genialnost predloge ne dvomimo, da bo omenjeni film navdušil filmske kritike po vsem svetu. V tokratni Risanki bomo narisali plakat za film Predsednik ali Tako, kot je bilo, ki bo v istem letu pobral Leva, Palmo, Medveda in Oskarja. Vodite svinčnik Dr. Horovitza v Risanki Radia Študent!

 

 

 

 

 

 

Naša telefonska številka je 01/242 88 00

 

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

 

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOK

 

 Komentarji
komentiraj >>