Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
57. RISANKA RADIA ŠTUDENT (2432 bralcev)
Petek, 6. 11. 2009
RKHV vajenciPreden nam zli Hrvati zaloputnejo vrata v belii svet, se odpravimo v deželo ponosnih, demokratičnih in svobodnih, občudovat Upanje, ki je zorelo preteklo leto. V tokratni Risanki bomo narisali vse rezultate, vrhunce in velike dosežke Obaminega leta, ki jih je gnalo Upanje na boljši jutri, Upanje na spremembe, Upanje, ki je tudi Risanko pripravilo, da se je za njim prvič podala preko luže. Vodite svinčnik Dr. Horovitza v Risanki Radia Študent! YES, YOU CAN!

Preden nam zli Hrvati zaloputnejo vrata v belii svet, se odpravimo v deželo ponosnih, demokratičnih in svobodnih, občudovat Upanje, ki je zorelo preteklo leto. V tokratni Risanki bomo narisali vse rezultate, vrhunce in velike dosežke Obaminega leta, ki jih je gnalo Upanje na boljši jutri, Upanje na spremembe, Upanje, ki je tudi Risanko pripravilo, da se je za njim prvič podala preko luže.

Vodite svinčnik Dr. Horovitza v Risanki Radia Študent! YES, YOU CAN!

 

 

 

 

 

 

 

Naša telefonska številka je 01/242 88 00

 

Za ogled Risanke v ŽIVO pa klinki TUKAJ

 

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOK

 

 Komentarji
komentiraj >>