Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kabaret, nosečnice, slike, maraton v Kulturnih novicah (2275 bralcev)
Petek, 6. 11. 2009
RKHV vajenci...premiera v Gleju...

...fotografska razstava v Mariboru...

...slikarska razstava v Škofji Loki...

...zaključek Klubskega Maratona RŠ...
V gledališču Glej bo nocoj premiera predstave Kako sem postal Slovenec vsestranskega ustvarjalca Nebojše Popa Tasića. Predstava spremlja pot človeka, ki se odloči odpotovati v t.i. obljubljeno deželo; tam se sooči z novim jezikom in identiteto, tujimi navadami ter ljudmi pa tudi s težo lastnih pričakovanj. Več o predstavi nam bo povedal sam avtor.

V fotogaleriji Stolp na Židovski ulici 6 v Mariboru bo danes otvoritev fotografske razstave Slika in zvok nastajajočega življenja avtorice Maje Šivec. Fokus razstave je prihajajoče življenje v obliki nosečega ženskega telesa. Namen razstave je poskušala točneje opredeliti avtorica sama.

V Škofji Loki pa bo nocoj Sokolski dom gostil otvoritev razstave del Jurija Kalana. Umetnik se uvršča med tiste predstavnike sodobnega slikarstva, ki si za objekt jemljejo interpretacijo človeške figure. Dodajamo, da nam je višja sila onemogočila priobčiti izjavo razstavljalcev.


Na koncu naj vas še opomnimo na Klubski maraton Radia Študent, katerega finalni akt se bo udejanjil nocoj v Menzi pri koritu. Igrali vam bodo Barely Modern, Flyspoon, Loudspeaker Alliance, New Wave Syria, Radical Improvisation Duet in Zircus. Če jih ne poznate, jih še boste.

Klicarila, spraševala in pisarila sva Matjaž in Jan.
Komentarji
komentiraj >>