Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
romska oddaja anglunipe (2154 bralcev)
Nedelja, 21. 3. 2010
haristRD ANGLUNIPE V SODELOVANJU Z DRUŠTVOM ODNOS
V domžalski knjižnici se je odvijala otroška delavnica, kjer so ne-romskim otrokom približali romski jezik in sicer s pravljico Dese Muck, ki je prevedena v romski jezik. Vsi skupaj pa smo poslušali pravljico prevedeno iz romskega v slovenski jezik z naslovom Gosi. Na delavnici je bilo prisotnih 15 otrok, ki so povedali, da si želijo še več takšnih skupnih srečanj. V kratketm pa bomo z romskimi otroci pripravili pravljico Grdi raček v romskem jeziku, ki bo pred

PRAVLJICE

DOMŽALE, 13.03.2010

RD ANGLUNIPE V SODELOVANJU Z DRUŠTVOM ODNOS
V domžalski knjižnici se je odvijala otroška delavnica, kjer so ne-romskim otrokom približali romski jezik in sicer s pravljico Dese Muck, ki je prevedena v romski jezik. Vsi skupaj pa smo poslušali pravljico prevedeno iz romskega v slovenski jezik z naslovom Gosi. Na delavnici je bilo prisotnih 15 otrok, ki so povedali, da si želijo še več takšnih skupnih srečanj. V kratketm pa bomo z romskimi otroci pripravili pravljico Grdi raček v romskem jeziku, ki bo predvajana na Radiu Študent ob 08. aprila 2010, ob dnevu Romov.

Projekt podpira Ministrstvo za kulturo.Komentarji
komentiraj >>