Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Bolgarija - djuvedz (4158 bralcev)
Petek, 23. 4. 2010
Peter



Bolgarski džuveč
Za tokratno oddajo smo za vas pripravili pravo balkansko poslastico po imenu džuveč. Pri tem džuvedžu pa gre za prav posebno jed, saj boste izvedeli, kako ga pripravljajo menihi v znamenitem pravoslavnem samostanu v Rili.
Ko je bolgarski džuveč pripravljen, ga lahko potrosimo s svežim peteršiljem, pogostokrat pa se doda tudi nadrobljen ovčji sir. Kot pijačo pa priporočamo krepko rdeče vino.

 

 

 

 



Komentarji
komentiraj >>