Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Avstrija - fižolova juha (2950 bralcev)
Petek, 14. 5. 2010
Peter



Štajerska fižolova juha

Tokrat bomo točneje pogledali Štajercem v lonec, ker bomo skuhali tipično štajersko fižolovo juho.
Za klasično štajersko fižolovo juho uporabljamo debel temen fižol, ki ga nemškogovoreči imenujejo Käferbohnen, torej hroščev fižol, zaradi debele oblike in črne barve. Na nobenem štajerskem jedilniku ne sme manjkati fižolova solata z debelim fižolom , čebulo in bučnim oljem, katerega bomo tudi uporabljali kot garnituro za našo juho.

 

 



Komentarji
komentiraj >>