Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Češka - knedliki (1800 bralcev)
Petek, 11. 6. 2010
Peter



Tokrat boste izvedeli, kako se pripravi jed, ki jo vsak Čeh pozna, češke cmoke z gobovo omako. Čehi ljubijo cmoke in zato ni čuda, da imajo razne načine, kako jih pripravljajo. Pri nas boste slišali, kako se pripravi najbolj pristne in enostavne češke cmoke, oziroma, kakor jim Čehi pravijo, knedlike.
Češki knedliki, kakor jih bomo pripravili mi, sami po sebi nimajo markantnega okusa, najbolj so še podobni belemu kruhu, zato pa so idealna priloga k raznim omakam ali golažu, ker vase vsrkajo vso tekočino in so s tem idealni za tunkanje.

 

 

 



Komentarji
komentiraj >>