Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
87. RISANKA (zadnja v 3. sezoni) RADIA ŠTUDENT (2572 bralcev)
Petek, 2. 7. 2010
RKHV vajenciRisanka bo sezono zaključila na Pogačarjevem trgu. Računamo na pomoč RKC pri preskrbi z osnovnimi telekomunikacijami.
V Eropi tobak pomori na desettisoče nemočnih in nedolžnih žrtev. Ker bi jih radi obranili in ohranili pri življenju so se pri kampanji Help - za življenje brez tobaka odločili aktivirati superorožje s superjunakom. Gre seveda za ekipo Risanke Radia Študent in Dr.Horowitza, ki bojo še enkrat več (a vendarle zadnjič v tej sezoni) neutrudno rešili svet. Za vse kadilce bo Risanka na podlagi vaših sugestij pripravila tako imenovan Program za mehak prehod. To pa še ni vse! Za to posebno priložnost se bomo materializirali na Pogačarjevem trgu, zraven stolnice, od katere se, v borbi za pravo stvar, seveda nadejamo nesebične pomoči v obliki osnovnih telekomunikacij. Pridite torej 2. julija natanko opoldne na Pogačarjev trg v Ljubljani in na licu mesta vodite svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!
Za ogled Risanke v ŽIVO klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOKKomentarji
komentiraj >>