Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kulturne novice bienala in tobačnega gledališča (1808 bralcev)
Sreda, 17. 11. 2010
RKHV vajenci... otvoritev bienala slovenske ilustracije ob osmi uri v Cankarjevem domu.

... ljubezensko-kadilska drama v Gromki ob isti uri.
V Cankarjevem domu se bo ob osmi uri otvoril že deveti bienale slovenske ilustracije, ki poteka pod geslom Podoba knjige...knjiga podob. Poleg pregleda dvoletne ilustracijske kreativnosti na Slovenskem, je poseben fokus usmerjen v izbor ilustracij letos za življenjsko delo nagrajene Melite Vovk Štih. Na razstavo je uvrščenih 55 avtorjev in ena avtorska skupina, o tem, kakšni so kriteriji selekcije pa nam je več povedala organizatorka bienala Nina Pirnat-Spahić:


Ob isti uri pa bo, za vse ljubitelje gledaliških odrov, v Gromki na Metelkovi predstava z naslovom Kadilsko ljubezenska drama v treh dejanjih. Avtor drame je Aljoša Šorgo, dotična predstava pa bo njegova prva uprizorjena drama. Uprizorila jo bo ljubiteljska gledališka skupina Kul-tko, ki deluje v okviru Društva kulturologov. Več o sami drami in razlogih za uprizoritev pa nam bo povedala kar režiserka Barbara Polajnar.


Novici sta priskrbeli Petra in Ana.


Komentarji
komentiraj >>