Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Kulturne novice (1848 bralcev)
Četrtek, 18. 11. 2010
RKHV vajenciOtvoritev festivala Kiblix 2010 v Mariboru...
Otvoritev oblikovalske razstave Dana Reisinga v galeriji Avla v NLB...
Danes ob sedmih zvečer se bo v prostorih MMC Kibla v Mariboru zgodila otvoritev devete edicije mednarodnega festivala odprte kode Kiblix. Letos se ta fokusira na širša področja kulture in družbe ter sodobne trans-nove-medijske umetnosti. Več o festivalu zdaj in v preteklosti nam bo povedal njegov koordinator Miha Horvat:


Kiblix gosti tudi interaktivno fotografsko razstavo estonske vizualne umetnice Varvare Guljajeve, ki nam bo povedala nekaj več o svojem projektu Obogatena fotografija:

V galeriji NLB Avla na Trgu republike 2 v Ljubljani bo danes ob osmih zvečer potekala otvoritev razstave Dana Reisinga, slikarja, kiparja in oblikovalca srbskega rodu. O kriterijih za izbor del v razstavo in njenem kontekstualnem okvirju nam bo več povedal avtor sam:


Dan Reisinger nam bo nekaj povedal tudi o pomenu države Izrael, kamor je emigriral leta 1949, za njegovo umetniško ustvarjanje:


Kulturne novice sta pripravila Tina in Bor.


Komentarji
komentiraj >>