Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Oča je Kriv! (1637 bralcev)
Ponedeljek, 22. 11. 2010
RKHV vajenciHrvaški performer Boris Kadin bo ob 20.30 v konferenčni dvorani Mestnega muzeja izvedel performans »Kriv!«...

Stripcore ob 21. uri vabi v Kino Šiška, kjer bo njihov član DK predstavil projekcijo 40-sekundnih portretov glasbenikov...

Ob 20.30 na platno Kina Dvor prihaja film »Oča« režiserja Vlada Škafarja...

Hrvaški performer Boris Kadin bo ob 20.30 v konferenčni dvorani Mestnega muzeja izvedel performans »Kriv!«. Gre za umetniško akcijo, ki genocid misli v polju ekonomije. Avtor bo na Mednarodni monetarni sklad naslovil javno obtožnico za zločin ekonomskega umora Republike Hrvaške. Boris Kadin:


Stripcore pa ob 21. uri vabi v Kino Šiška, kjer bo njihov član, prodoren fotograf, ki sliši na ime Damjan Kocjančič alias DK, predstavil projekcijo 40-sekundnih portretov glasbenikov. Avtor s pomočjo portretov raziskuje metropolitanski duh ljubljanskega urbanega okolja. Projekcija bo na ogled do 7. decembra. Vstop je prost. Pogovarjali smo se z avtorjem:

Ob 20.30 na platno Kina Dvor prihaja film »Oča« režiserja Vlada Škafarja. Gre za prvi slovenski film, ki se je uvrstil v izbor Mednarodnega tedna kritike na Beneškem filmskem festivalu. V Sloveniji je bil premierno prikazan na letošnjem LIFF-u. Pred filmom bo nastopila hrvaška glasbenica Nina Romić, projekciji pa bo sledil pogovor s filmsko ekipo.

Novice sta pripravila Izidor in Saška.

Komentarji
komentiraj >>