Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RŠ Futr: Kebap, baš si ti meni drag (3138 bralcev)
Petek, 18. 2. 2011
MarkoO



Naslednje bo za mnoge šokantno, vendar na Radiu Študent po zadnjih podatkih še nikoli nismo recenzirali nobenega kebap placa. Verjemite, tudi sami smo nad lastno ignoranco neprijetno presenečeni in si ravno zadajamo udarce s šibo.

Prvi kebap kiosk, ki nam je padel na pamet in ki nudi prvovrsten obrok, poln vitaminov in radosti, je tisti na Čopovi ulici, neposredno v središču Ljubljane. Sliši na ime Aga Kebapči in predstavlja zadnjega v sklopu franšiznih kebapčinic Aga, ki v Ljubljani rastejo kot gobe po dežju.

Verjetno bi kradli vaš čas, če bi se poskušali baviti z opisovanjem in poglobljenim analiziranjem izgleda kioska. Nekaj samostoječih miz in velika odprtina, ki skriva dva prodajalca. Pravzaprav imate skozi odprtino lep pregled nad dogajanjem v notranjosti, kar lahko pripelje do tega, da vidite gospoda prodajalca, ki pobere lepinjo s tal ali se med pripravo vašega svetega kebapa popraska malo tu in malo tam, pri tem pa si kakopak ne opere rok. Povsem razumljivo, saj si malokdo privošči kebap čez dan. Gre bolj za specialiteto nočnih krokarjev, ki iz bližnjih gostiln ali klubov opotekajoči se iščejo vir hrane.

Najboljši del kosila je verjetno cena, ki znaša nekaj bakrenih manj kot evro. Za to ceno imaš na voljo tri menije, in sicer kebap in sadje, burek in sadje ter hot dog in sadje. Ekipa Radia Študent je kakopak izbrala kebap, ga po hitrem postopku snedla in se za konec posladkala z miniaturnimi hruškami, ki so služile kot sladica. Nezdrav obrok, ki naj služi kot nočna malica po bojem pohodu ali kot hitri prigrizek, ko bo denarnica prazna.

Besedo kebapčinica je samo za vas izumil MarkoO.

 



Komentarji
komentiraj >>