Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
117. RISANKA RADIA ŠTUDENT (1799 bralcev)
Petek, 6. 5. 2011
RKHV vajenciRisanka je pač preveč izkušena, da bi si polnila oči s peskom, ki nam ga s tem namenom servirajo doma in v svetu!
Ne zanima nas senzacionalizem, ki buči iz trobil, imenovanih sredstva javnega obveščanja, saj dejanski problemi niso ne novi, ne atraktivni, ne zlahka obvladljivi. Kljub trkanju vseh barv politikov po prsih, rohnenju sindikatov in kljub vseh sort inšpekcijam, se mnogim med nami čedalje pogosteje dogaja, da za svoje delo ne dobimo plačila, da nam pobašejo socialne prispevke, socialne pravice pa že dolgo obstajajo zgolj na papirju. Čas je torej, da reagiramo, preden bo potrebno vstati v suženjstvo zakletim in ta svet krivičnosti do tal rušiti. V tokratni oddaji se bomo problema lotili na drugem koncu in ustvarili optimalnega delodajalca, ki naj se potem čimprej razmnoži širom rodne grude.
Vodite svinčnik Dr. Horowitza v Risanki Radia Študent!

za ogled Risanke v ŽIVO klinki TUKAJ

Za ogled preostalih Risank klikni TUKAJ

Prijavi se še na FACEBOOKKomentarji
komentiraj >>