Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Klubski Maraton 11 v živo: JOKO ONO!!! (+VIDEO!) (2759 bralcev)
Četrtek, 8. 9. 2011
Gašper PrusV tretji etapi živih koncertov klubskih maratoncev v studiu Radia Študent gremo 'Hitreje, višje, močneje'. Tako se glasi ena izmed pesmi ljubljanske hardcore/punk zasedbe Joko Ono, ki se v svoji glasbi spušča v klasične vzorce hardcore in punk glasbe konec sedemdesetih in prve polovice osemdesetih let. Brez sprenevedanja, brez ovinkarjenja in brez pretvarjanja drvimo v hitre ritme in udarne drveče kitare, podkrepljene z brezkompromisnim ženskim vokalom ... samo na 89,3 MHz-a

JOKO ONO (Ljubljana)
Joko Ono - Klubski maraton '11 from RTV Študent on Vimeo.
Kaj ostane, ko se glasbeno podobo zbrusi do samega bistva, ko se ji odvzame vso nepotrebno prtljago, zapletene vzorce in se ji povrne prvinskost? Vzporedno s tem pa se jo brez sprenevedanja, brez ovinkarjenja in brez pretvarjanja usmeri v hitre ritme in udarne drveče kitare ter podkrepi z brezkompromisnim ženskim vokalom. V teh opisih se prepoznavajo Joko Ono, ljubljanska hardcore/punk zasedba, ki se v svoji glasbi spušča v klasične vzorce hardcore in punk glasbe konec sedemdesetih in prve polovice osemdesetih let. Zasedba, ki je s svojim delovanjem povsem nepričakovano in spontano začela v začetku leta 2010, za večjo izraznost, neposrednost in prepričljivost uporablja besedila v slovenskem jeziku.

Živa – vokal
Žiga – kitara
Žiga – bas
Igor – bobni, spremljevalni vokal

http://sl-si.facebook.com/people/Joko-Ono/100000534938282
www.myspace.com/klubskimaraton

Klubski maraton 11 podpirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in MOL- Oddelek za kulturo.Komentarji
komentiraj >>