Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Klubski Maraton 2011 v živo: WALTER FLEGO (+VIDEO)!!! (2873 bralcev)
Sobota, 10. 9. 2011
Peter CimpricV četrti etapi utiranja novih poti mlade domače glasbene ustvarjalnosti se potapljamo v glasbeno (vizualno) izkušnjo primorskega kvarteta Walter Flego. Zasedbo lahko umestimo med tiste, ki sledijo oziroma so v koraku s trenutnimi smernicami v polju elektronskih muzik. Nekje na pol poti med eksperimentalnim raziskovanjem in preprostejšim, že skoraj popoidnim zvenom, kot celota pa se ponuja v subtilnem ovoju pozitivne zamaknjenosti. Stopite v njihov opoj na 89,3 MHz-a ...

WALTER FLEGO (Primorska)


Primorski kvartet je na svojih dosedanjih redkih koncertih prikazal spretno krmarjenje in inovativne gibljive slike znotraj elektronskih poljan, tako pravijo priče. Glede na razvoj dotične glasbe v svetovnem merilu lahko zasedbo umestimo med tiste, ki sledijo oziroma so v koraku s trenutnimi smernicami v polju elektronskih muzik. Nekje na pol poti med eksperimentalnim raziskovanjem in preprostejšim, že skoraj popoidnim zvenom, kot celota pa se ponuja v subtilnem ovoju pozitivne zamaknjenosti.

Matej Bonin - synth, glas, elektronika

Jaša Hedžet - bas, elektronika

Primož Sukič - kitara, glas, elektronika

Marko Vivoda - analogni vizualni umetnik
www.myspace.com/walterflego
http://www.radiostudent.si/klubskimaraton
www.myspace.com/klubskimaraton
Klubski maraton 11 podpirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in MOL- Oddelek za kulturo.Komentarji
komentiraj >>