Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
100 decibelov (1451 bralcev)
Torek, 6. 12. 2011
Andraž KajzerV tokratnih decibelih se v živo pogovarjamo z zasedbo Salamandra Salamandra, ki je pravkar izdala album Črn trn. Poročamo z novinarske konference, ki jo je v Cankarjevem domu pripravil Pohorski bataljon in poslužamo sveže izdaje: Gredoč (Rnka Rnka, 2011), Ex Yu Electronica Vol II. - Industrijski elektro obvodi na severu (Monofonika, 2011), split LP: Študentsko delavski rock teater v opoziciji/Mariborski trdi toni (Monofonika, 2011).

 

Prenesi oddajo 

V tokratnih decibelih se v živo pogovarjamo z zasedbo Salamandra Salamandra, ki je pravkar izdala album Črn trn. Poročamo z novinarske konference, ki jo je v Cankarjevem domu pripravil Pohorski bataljon in poslužamo sveže izdaje: Gredoč (Rnka Rnka, 2011), Ex Yu Electronica Vol II. - Industrijski elektro obvodi na severu (Monofonika, 2011), split LP: Študentsko delavski rock teater v opoziciji/MTT (Mariborski trdi toni) - Zvoki Maribora (Monofonika, 2011).

SALAMANDRA SALAMANDRA
GREDOČ
EX YU ELECTRONICA VOL II: Industrijski elektro obvodi na severu
ŠTUDENTSKO DELAVSKI ROCK TEATER V OPOZICIJI /
MTT (MARIBORSKI TRDI TONI) – ZVOKI MARIBORAKomentarji
komentiraj >>