Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Premierne novice (877 bralcev)
Četrtek, 5. 1. 2012
RKHV vajenci



... Društvo oblikovalcev Slovenije vabi na odprtje razstave ObLIKE v Prvo Preddverje Cankarjevega doma ...

... V kavarni Mestnega muzeja Ljubljana tiskovna konferenca in otvoritev šahovske razstave Reykjavik, kot spremljevalni dogodek predstave Bobby in Boris ...
Društvo oblikovalcev Slovenije vabi ob 20.00 uri na odprtje razstave ObLIKE v Prvo Preddverje Cankarjevega doma. Tema razstave je Ustrezno? Všečno?. Razstava prevprašuje vpliv medijev na našo presojo, na naše vrednotenje nečesa kot všečnega ali temu nasprotnega in postavlja vprašanja o potencialni izgubi individualnosti. O tem, v čem je prihodnost oblikovanja ter kako se naslov razstave povezuje s temo, je za RŠ povedala Maja Gaspan iz Društva oblikovalcev:









V kavarni Mestnega muzeja Ljubljana se je zgodila tiskovna konferenca in otvoritev šahovske razstave Reykjavik, ki je nastala kot spremljevalni dogodek predstave Bobby in Boris. Drama bo premierno uprizorjena to soboto v Slovenskem narodnem gledališču Drama Ljubljana. Šah kot intimno polje, na katerem se pomerijo človeške intelektualne moči, pa tudi domišljije in taktike, sta tako režiser predstave Dušan Jovanović kot tudi igralec Igor Samobor primerjala z ustvarjalnim procesom v gledališču. O povezavi med obema projektoma in političnem ozadju predstave smo vprašali predstavnika SNG Drame za odnose z javnostjo Jerneja Pristava:









Po današnji kulturni ponudbi je za vas premierno brskala Anja Radaljac.


Komentarji
komentiraj >>