Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Bio-mitske novice (784 bralcev)
Četrtek, 12. 1. 2012
RKHV vajenci... ob 18.00 uri na oddelku za biologijo Biotehniške faklutete diskusija Bridging the Gap, na kateri se bo dr. Špela Petrič pogovarjala z dr. Zlato Luthar in Majo Smrekar ...

... ob 20.00 uri v Cankarjevem domu plesna predstava Mit, za katero sta plesalca Nastja Bremec in Michal Rynia dobila navdih pri mitu o Orfeju in Evridiki ...
Ob 18.00 uri bo na oddelku za biologijo Biotehniške fakultete v predavalnici B4 potekala diskusija Bridging the Gap, na kateri se bo dr. Špela Petrič pogovarjala z dr. Zlato Luthar in Majo Smrekar. Diskusija se bo lotevala vprašanj o sodelovanju znanstvenikov in umetnikov, o etičnih dilemah, ki jih takšno sodelovanje načenja, ter o tem, zakaj umetnik sploh posega na področje znanosti. Več o tem Špela Petrič:

Ob 20.00 uri bo v Cankarjevem domu premierno uprizorjena plesna predstava Mit, za katero sta plesalca Nastja Bremec in Michal Rynia dobila navdih pri mitu o Orfeju in Evridiki. Plesna predstava, ki temelji na prepletu klasičnega baleta, sodobne plesne tehnike ter hip-hopa, prevprašuje še vedno aktualna moško-ženska vprašanja in vpliv sodobnega časa na odnose med spoloma. O predstavi smo se pogovarjali z Nastjo Bremec:

Bio-mitske novice je za vas izbrskala Anja Radaljac.


Komentarji
komentiraj >>