Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
100 decibelov (982 bralcev)
Torek, 17. 1. 2012
Andraž KajzerPogovarjamo se z zasedbo Somrak (na sliki), ki napoveduje nov album in je trenutno na evropski turneji. Ljubljana je bogatejša - odprl se je nov koncertni prostor Repete. Franci Kek nam v pogovoru razkriva podrobnosti predizborov za Rock Otočec, poslušamo pa tudi na domače okolje vezani novosti. Ploščo remiksov in priredb Igraj slobodno! je namreč izdala makedonska zasedba Bernays Propaganda, z albumom Mein Kapital. pa udriha kitarist, pesnik in performer Damir Avdić.

Pogovarjamo se z zasedbo Somrak (na sliki), ki napoveduje nov album in je trenutno na evropski turneji. Ljubljana je bogatejša - odprl se je nov koncertni prostor Repete. Franci Kek nam v pogovoru razkriva podrobnosti predizborov za Rock Otočec, poslušamo pa tudi na domače okolje vezani novosti. Ploščo remiksov in priredb Igraj slobodno! je namreč izdala makedonska zasedba Bernays Propaganda, z albumom Mein Kapital. pa udriha kitarist, pesnik in performer Damir Avdić.

SOMRAK
REPETE
PREDIZBORI ZA ROCK OTOČEC
BERNAYS PROPAGANDA - IGRAJ SLOBODNO!
DAMIR AVDIĆ - MEIN KAPITAL.Komentarji
komentiraj >>