Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
100 decibelov (1059 bralcev)
Torek, 7. 2. 2012
Andraž KajzerSliašli boste intervju s prekmurskim raperskim kvintetom Stekli psi, ki je pravkar postregel s svojo drugo ploščo Čist Vejst. Ob izidu novega albuma We Should Get Rid of Our Saxophone Player se pogovarjamo z radensko-graško zasedbo Automassage. Predstavljamo Slovenski teden glasbe, v okviru katerega se bo odvil natečaj za domače izvajalce in poslušamo frišno skladbo s prihajajočega albuma dvojca It's Everyone Else.

Slišali boste intervju s prekmurskim raperskim kvintetom Stekli psi, ki je pravkar postregel s svojo drugo ploščo Čist Vejst. Ob izidu novega albuma We Should Get Rid of Our Saxophone Player se pogovarjamo z radensko-graško zasedbo Automassage. Predstavljamo Slovenski teden glasbe, v okviru katerega se bo odvil natečaj za domače izvajalce in poslušamo frišno skladbo s prihajajočega albuma dvojca It's Everyone Else.

STEKLI PSI
AUTOMASSAGE

SLOVENSKI TEDEN GLASBE
IT'S EVERYONE ELSEKomentarji
komentiraj >>