Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
100 decibelov (972 bralcev)
Torek, 6. 3. 2012
Andraz KajzerV decibelih se tokrat pogovarjamo z dvema izmed glavnih protagonistov prihajajočega festivala Tresk (s Tomažem Zaniukom in Zalo Vidali), intervjuvamo Nikki Louder ob izidu njihove sveži kasete sestavlje iz neizdanih posnetkov in remiksov za katere je poskrbel Gredoč. Poslušamo tudi prvi singl s prihajajoče druge plošče elektronskega dvojca BeatMyth, ki mu je tudi tokrat vokal posodil N'toko, pa svežo skladbo benda CZD (Center za dehumanizacijo), ki predstavlja novo ploščo naslovljeno 2012: The End.

V decibelih se tokrat pogovarjamo z dvema izmed glavnih protagonistov prihajajočega festivala Tresk (s Tomažem Zaniukom in Zalo Vidali), intervjuvamo Nikki Louder ob izidu njihove sveži kasete sestavlje iz neizdanih posnetkov in remiksov za katere je poskrbel Gredoč. Poslušamo tudi prvi singl s prihajajoče druge plošče elektronskega dvojca BeatMyth, ki mu je tudi tokrat vokal posodil N'toko, pa svežo skladbo benda CZD (Center za dehumanizacijo), ki predstavlja novo ploščo naslovljeno 2012: The End.

NIKKI LOUDER - kaseta
CZD - 2012: The End 
BEATMYTH
TRESK
LIKE TRESK

 Komentarji
komentiraj >>