Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RAZPIS ZA NOVO PROGRAMSKO SHEMO RŠ (2252 bralcev)
Ponedeljek, 9. 4. 2012
Bojan AnđelkovićUredništvo Radia Študent poziva vse zainteresirane, da se s svežimi predlogi vključijo v oblikovanje nove letne programske sheme, preklop na katero načrtujemo v začetku maja 2012. V predlogu nove oddaje ali druge programske enote morate predstaviti njen koncept in strukturo, izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in navesti njene terminske in morebitne tehnične zahteve.

Zadnji rok za prejem novih predlogov je 9. april.>>

Uredništvo Radia Študent poziva vse zainteresirane, da se s svežimi predlogi vključijo v oblikovanje nove letne programske sheme, preklop na katero načrtujemo v začetku maja 2012. V predlogu nove oddaje ali druge programske enote morate predstaviti njen koncept in strukturo, izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in na drugih radijskih postajah v območju slišnosti Radia Študent in navesti njene terminske (dolžino, prioritetne termine, frekvenčnost) in morebitne tehnične zahteve.

V predlogu nove oddaje ali druge programske enote morate:
1.) razčleniti koncept in strukturo oddaje/programske enote,
2.) začrtati njene cilje,
3.) opredeliti njeno ciljno publiko,
4.) izpostaviti njeno drugačnost glede na že obstoječe oddaje na Radiu Študent in na drugih radijskih postajah v območju slišnosti Radia Študent,
5.) izpostaviti njene perspektive.

Zadnji rok za prejem novih predlogov je 9. april.

Predloge pošiljati na naslov: pshema2012@radiostudent.si

O morebitni umestitvi vašega predloga v novo radijsko shemo boste obveščeni najkasneje do konca aprila.

Bojan Anđelković
odg. ured. RŠ


Komentarji
komentiraj >>