Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Pajek in kurba (644 bralcev)
Ponedeljek, 26. 3. 2012
RKHV vajenci...ob 20. uri predstava Naenkrat v Španskih borcih...

...ob 20.uri odprta generalka predstave Kurba v Gleju...
Ob 20. uri si lahko v Španskih borcih ogledate plesno predstavo Naenkrat. Gre za novo predstavo v okviru festivala Pajek, ki se je uspešno odvil že lani. Mednarodna zasedba ustvarjalcev sestoji iz treh avtorskih duetov plesalcev: Matej Kejžar in Leja Jurišič, Julien Monty in Michael Pomero ter Saša Božić in Petra Hrašćanec z Aleksandro Janevo Imfeld. O predstavi smo se pogovarjali z Lejo Jurišić:

O predstavi Kurba, ki bo v gledališču Glej premierno na sporedu v četrtek ob 20. uri, so danes vsi vpleteni v njeno uprizoritev govorili na tiskovni konferenci. Prevajalka knjige Ko je ženska kurba/Ko je moški peder, avtorice Vedrane Rudan, Barica Smole, je povedala:


Predstavo si lahko ogledate danes, jutri ter pojutrišnjem na odprtih, brezplačnih generalkah. Mare Bulc, režiser in umetniški vodja Gleja, odgovarja, zakaj si je izbral to
knjigo:

Vedrana Rudan, avtorica knjige, o svojem delu v svojem slogu pravi:

Novice sta pripravili Iva in Simona.


Komentarji
komentiraj >>