Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
PODAJ SVOJE MNENJE O PROGRAMU RADIA ŠTUDENT (2380 bralcev)
Torek, 1. 5. 2012
andzieUredništvo RŠ vas vabi, da podate svoje mnenje o aktualnem programu RŠ. Vam nekaj posebej gre na jetra? Kaj pa vam je fuuul všeč? Program na splošno, špikerji, glasba, posamezne redakcije? Bi posebej izpostavili kako oddajo? V negativnem ali pozitivnem smislu? Kaj bi lahko bilo drugače? Kaj bi si želeli? Pripombe, zamere, hvala, predlogi, ideje itn. lahko pustite tukaj.

Uredništvo RŠ vas vabi, da podate svoje mnenje o aktualnem programu RŠ. Vam nekaj posebej gre na jetra? Kaj pa vam je fuuul všeč? Program na splošno, špikerji, glasba, posamezne redakcije? Bi posebej izpostavili kako oddajo? V negativnem ali pozitivnem smislu? Kaj bi lahko bilo drugače? Kaj bi si želeli?


Pripombe, zamere, hvala, predlogi, ideje itn. lahko pustite tukaj v komentarjih, ali pa jih pošljete na naslov: pshema2012@radiostudent.si.

 

 

 

 

 

Klikni za veliko sliko:

 Komentarji
komentiraj >>