Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
O norosti, smrti in nadomestnem materinstvu (763 bralcev)
Sreda, 18. 4. 2012
RKHV vajenci... pogovor o prozi, poeziji in glasbi Nicka Cavea

... debata o etičnih dilemah nadomestnega materinstva
V Kinu Šiška bo ob 19. uri potekal pogovor o prozi, poeziji in glasbi Nicka Cavea, sicer avtorja kultnega romana Ko je oslica zagledala angela ter frontmana skupin The Birthday Party, Grinderman in Nick Cave and the Bad Seeds. Na današnji debati bodo sodelovali glasbenik in publicist Matej Krajnc, prevajalec Caveovih romanov v slovenščino Andrej Pleterski ter glasbeni novinar in publicist Mario Batelić.

Mateja Krajnca smo povprašali o glavnih karakteristikah Caveovih literarnih del, pri čemer sta nas zanimala predvsem romana, ki sta pri založbi Modrijan lansko leto izšla tudi v slovenskem jeziku.

V Cafe Open na Hrenovi ulici 19 v Ljubljani se bo ob 19. uri odvijal pogovor z dr. Teo Logar o etičnih dilemah nadomestnega materinstva, ki ga bo vodila Barbara Rajgelj.

Logarjevo smo povprašali, katere bodo glavne točke današnjega pogovora.

Zanimalo nas je tudi, kateri so glavni argumenti za in kateri proti nadomestnemu materinstvu, ki se navadno izpostavljajo.

Lana in Aljaž


Komentarji
komentiraj >>