Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

Bukovanja> o oddaji


Projekt/Oddaja: »Bukovanja«1

Predlagani termin: Ponoči, po dogovoru pred ali po TB. Po določenem časovnem intervalu predlagamo uvedbo ponovitev že prebranega za tista dela, za katera se izkaže, da niso izgubila smotra branja zaradi npr. aktualnosti.

Trajanje oddaje: 3-5ur

Vsebinska opredelitev oddaje: Gre za branje celotnih pisanih del, ki so izbrana ali potrjena s strani ožje ekipe ustvarjalcev oddaje »Bukovanja«. Izbor izbranih ali potrjenih del mora zadostovati kriterijem, ki jih dogovorno določita ožja ekipa »Bukovanj« in uredništvo. Zaenkrat so predlagani kriteriji želja po branju specifičnega dela, skladnost z načeli Radia Študent, izobraževalna nota, kvaliteta zapisanega/branega. Posegali bi po kvalitetni strokovni literaturi s področja humanistike ter po kvalitetnem leposlovju, nikakor pa ne bi brali preveč ozke strokovne literature in priročnikov. V primeru, da bi dolžina dela presegala časovne okvire oddaje, se delo prebere v sklopih. Dela bi se, razen iz utemeljenih razlogov, kot npr. prodaja, ipd., v eter Radia Študent berejo v živo.