Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Nedelja, 29. 4. ´07 ob 15.00; Različni izvajalci: The Songs In The Key Of Z (Which?, 2000) (2359 bralcev)
Nedelja, 29. 4. 2007
davidRazlični izvajalci: The Songs In The Key Of Z V današnji oddaji Razširjamo obzorja poslušamo s kompilacije Songs in the Key of Z: The Curious Universe of Outsider Music outsider glasbenike, ki delujejo bodisi skoraj popolnoma izven glasbene industrije in zaradi svoje psihološke in vedenjske drugačnosti ustvarjajo v družbeni izoliranosti ali pa ne izkazujejo in dosegajo splošno sprejetih glasbenih standardov izvedbe in kompozicije.
Prisluhnite naslednjim nekompetentnim a očarljivim izvajalcem in umetnikom, mentalno oporečnim, tistim, ki jih je zavrgla industrija, ekscentrikom in ljubkim odbitkom, ki so tako slabi, da so dobri: The Shaggs, Daniel Johnston, Lucia Pamela, Congress-Women Malinda Jackson Parker, Shooby Taylor, Wesley Willis, Legendary Stardust Cowboy, Arcesia, Jandek, Tiny Tim ...


Komentarji
komentiraj >>