Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
VIDEO: INTERVJU Z OBRAMBNO MINISTRICO LJUBICO JELUŠIČ (II. DEL) (3082 bralcev)
Četrtek, 19. 3. 2009
Boris V.V četrtek, 19. 03., ste lahko ob 21:30 v terminu PVT prisluhnili drugemu delu intervjuja z obrambno ministrico Jelušičevo, ki ga je ministrica sama predlagala. Zakaj? Boste videli. Teme so bile militarizacija slovenske družbe, otroci z avtomatskimi puškami v rokah, nacionalisti / domoljubi v vrstah Slovenske vojske, zgrešeni nakupi vojaške opreme in podobne nečednosti. Tudi drugi intervju si lahko ogledate v video obliki.

V četrtek, 19. 03., ste lahko ob 21:30 v terminu PVT prisluhnili drugemu delu intervjuja z obrambno ministrico Jelušičevo, ki ga je ministrica sama predlagala. Zakaj? Boste videli. Teme so bile militarizacija slovenske družbe, otroci z avtomatskimi puškami v rokah, nacionalisti / domoljubi v vrstah Slovenske vojske, zgrešeni nakupi vojaške opreme in podobne nečednosti. Tudi drugi intervju si lahko spodaj ogledate v video obliki.

 

PRVA RUNDA: -KLIK-DRUGA RUNDA


Intervju Radia Študent: Ljubica Jelušič - še enkrat from RTV Študent on Vimeo.Komentarji
komentiraj >>