Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Torek, 13.5.,17h: Festival pomladi, Deca debilane-Neven Korda, Corkscrew, Khons, (2307 bralcev)
Torek, 13. 5. 2003
davidDanes v 100db govorimo z organizatorji Festivala Pomladi, ki se ta konec tedna pripravlja na različnih lokacijah Ljubljane. Temu sledi intervju s sodelujočimi (Deca debilane) pri drugem delu avdio-glasbeno-plesnega performansa "Beri me za naprej", avtorja Nevena Korde, poslušamo dve crossover zasedbi Khnos in Corkscrew, ki nastopita ta teden na Sredinih gala večerih, nato pa še en primerek ("Gnoj" - T. Vesenjaka) iz kompilacijskega CD-ja KANTfest'03. Ta predstavlja kantavtorje, ki so sodelovali na istoimenskem festivalu, ki se je zgodil v Rušah, v sredini aprila in se ponovi v Ljubljani-v Kudu, 26.maja.
Danes v 100db govorimo z organizatorji Festivala Pomladi, ki se ta konec tedna pripravlja na različnih lokacijah Ljubljane. Temu sledi intervju s sodelujočimi (Deca debilane) pri drugem delu avdio-glasbeno-plesnega performansa "Beri me za naprej", avtorja Nevena Korde, poslušamo dve crossover zasedbi Khnos in Corkscrew, ki nastopita ta teden na Sredinih gala večerih, nato pa še en primerek ("Gnoj" - T. Vesenjaka) iz kompilacijskega CD-ja KANTfest'03. Ta predstavlja kantavtorje, ki so sodelovali na istoimenskem festivalu, ki se je zgodil v Rušah, v sredini aprila in se ponovi v Ljubljani-v Kudu, 26.maja.

David


Komentarji
komentiraj >>