Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Bavarska - bavarski golaž (2800 bralcev)
Petek, 20. 11. 2009
Peter



Tokrat boste lahko slišali, kako se pripravi tipični bavarski golaž s pivom. Glavna razlika med bavarskim golažem in denimo avstrijskim ali madžarskim je ta, da bavarskemu ne dodajamo mlete paprike in kuhati ga ni treba več ur, kar nam prihrani veliko časa in denarja za tok. Kot prilogo bomo k bavarskemu golažu pripravili v vročem olju fritirane kolobarje zelene, ki bodo dali jedi zelo posebno in nezamenljivo noto.

 



Komentarji
komentiraj >>