Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ANTE GRGANTOV, POVELJNIK SLOVENSKEGA KONTINGENTA V AFGANISTANU (3679 bralcev)
Torek, 8. 12. 2009
Boris V.Prisluhnite krajšemu pogovoru s poveljnikom slovenskega kontingenta v Afganistanu, Antejem Grgantovom. Beseda je tekla o pričakovanjih glede Obamove nove strategije do Afganistana, podpori talibom med afganistanskim prebivalstvom, podpori (ne)legitimni afganistanski oblasti, želji po borbi in drugih stvareh.

Prisluhnite krajšemu pogovoru s poveljnikom slovenskega kontingenta v Afganistanu, Antejem Grgantovom. Beseda je tekla o pričakovanjih glede Obamove nove strategije do Afganistana, podpori talibom med afganistanskim prebivalstvom, podpori (ne)legitimni afganistanski oblasti, želji po borbi in drugih stvareh. Ameriški predsednik Barack Obama je obelodanil novo ameriško strategijo do Afganistana, ki vključuje tudi napotitev novih 30.000 ameriških vojakov pod Hindukuš, povečanje sil pa se sicer v skromnejšem obsegu pričakuje tudi od ostalih članic zveze NATO. Kako bo nova strategija vplivala na delovanje slovenskega kontingenta v Afganistanu? Ali slovenski vojaki nestrpno pričakujejo prihod svežih "zaveznikov"?

Opomba: Grgantova smo priklicali na satelitski telefon, zato je bila zveza slabše kakovosti.Z Antejem Grgantovom se je pogovarjal Boris.Komentarji
komentiraj >>