Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Belorusija - juha (2023 bralcev)
Petek, 5. 3. 2010
Peter



Tokrat bomo za vas pripravili tipično belorusko juho, ki vsebuje dve, za to državo značilni, sestavini: krompir in gobe. Za Beloruse velja stereotip, da znajo iz krompirja pričarati najrazličnejše specialitete, pa tudi, če imajo na razpolago samo krompir in nič drugega. Juho, ki bomo skuhali danes radi jejo predvsem pozimi, ker zaradi svojih sestavin vsebuje mnogo vitaminov in tudi dovolj maščobe.


 

 



Komentarji
komentiraj >>