Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Evrolončnica: Belorusija - haladnik (2071 bralcev)
Petek, 12. 3. 2010
Peter



Tokrat boste izvedeli, kako se pripravi beloruska poletna juha, ki pa jo bomo pripravili tako, da nas bo v zimskem času pogrela, saj se po navadi je v hladnem stanju. Belorusko poletna juha haladnik bi lahko označili kot slovansko različico španskega gazpača, saj je zaradi rdeče pese tudi rdečkaste barve in tradicionalno se pri obeh jedeh doda tudi sveža kumarica. Letnemu času ustrezno pa bomo haladnik postregli toplega, namesto svežih kumaric pa bomo uporabili v razsoli uložene kumarice.


 



Komentarji
komentiraj >>