Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Hja, kulturni žarki prebujajo pomlad (2312 bralcev)
Sreda, 17. 3. 2010
MitjaKV Metelkovi mestu začetek projekta Škratova filmska mala šola...

Literarno kritiški večer v uredništvu LUD Literature...


Danes ob 18. uri se v klubu SOT 24,5 v Metelkovi mestu začenja projekt Škratova filmska mala šola, v okviru katerega bodo potekala predavanja in delavnice, namenjena vsem, ki bi radi razširili teoretično znanje o filmski umetnosti in praktično ravnanje v produkciji gibljivih podob. Več o ciljih in vsebini projekta nam je zaupala Mojca Kambič:

Ob 21. uri pa boste lahko svoja kritično poslušna ušesa čisto do nagega slekli, v uredništvu LUD Literature se bo namreč odvil literarno kritiški večer Kritika do nacga. Svoje naj pesmi bosta predstavila mlada kritika umetnosti poezije - Valerija Peternel in Andrej Božič. Povezovalka večera Petra Koršič nam je podrobneje opisala vlogo Literarno-umetniškega društva Literatura, ki dogodek organizira, povprašali pa smo jo tudi o namenih predstavljanja mladih kritiških peres:

Kulturne novice pripravil MitjaKomentarji
komentiraj >>