Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
AFTERPARTY HD - Mladinske glasbene brigade - Ženski pevski zbor KOMBINAT (5436 bralcev)
Torek, 27. 4. 2010
AFTERPARTY – HD 4. del

Termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si.

Vstop: 1,00 FIRBEC

Video!!!

Radio Študent najavlja nadaljevanje predpriprav na osrednjo prireditev ob 41. obletnici Radia Študent na Prešernovem trgu in klubih Gala hala, Channel Zero, Gromka in Menza pri koritu na Metelkovi v soboto, 8. maja 2010:

AFTERPARTY – HD 4. del

Termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si.

Vsak zadnji torek v mesecu točno ob 10.00 zjutraj !!!!!
Vstop: 1,00 FIRBEC

27. april 2010 ob 10.00:

Mladinske glasbene brigade - Ženski pevski zbor KOMBINAT

AFTERPARTY HD: KOMBINAT from RTV Študent on Vimeo.

Ob dnevu, ko so si pred dvemi leti pot do ušes in odrov pričele utirati svojevrstne vokalistke, zbrane iz vseh mogočih vetrov in vseh možnih miljejev, obarvane in odete v zastavo upora, katerega navdih in moč črpajo širom zemeljske oble, preteklosti in sedanjosti, se na mesto prvega javnega zločina - nastopa, ki se je zgodil 23. maja 2008, vrača Ženski pevski zbor KOMBINAT.

Ker bo to poleg praznovanja obletnice delovanja tudi drugače prav poseben dogodek, kateremu bo delček patine dodal praznik, dan boja proti okupatorju, se bodo lahko, kljub temu, da zase pravijo, da niso nostalgične, vendarle z njo soočile in ji dodale ekstra zanosa v boju za prave vrednote. In to takšne, ki ta unikaten KOMBINAT krasijo in naj bi, v pozitivnem medčloveškem duhu, še vedno povezovale ljudi, zveste pravim idejam, ki so v boju zanje srčni ter pogumni. Ko bomo temu dodali solidarnost, nas bo koncertna pot, po kateri in na katero bomo stopili v torek, 27. aprila 2010 ob 10.00, lahko le še dodatno okrepila v boju za pravo stvar, ki se bo odvijal v Mladinskem centru Menza pri koritu ter prek valov Radia Študent, 89,3 MHz ali www.radiostudent.si. V boju za univerzalno moč in sporočilnost glasbe, seveda.

Revolucija na valovih Radia Študent in v Menzi pri Koritu se po prvi uspešni jutranji koncertni seansi z grind-metal ekipo Septic Scum, drugi z eksperimomentalci The Lift ter tretji ediciji, ko je svojo jutranjost na glas postavljal Aleš Hadalin in harmoniko na pomoč Janez Dovč, v četrto oglaša z glasovi Ženskega pevskega zbora KOMBINAT, ki bodo tega dne praznovale bogato drugo obletnico delovanja. In to na kakšen dan, na dan OF. Edinstveno!!!

Še niste seznanjeni z njihovim delom in predanostjo idejam, potlej si lahko kaj več o njih in njih delovanju ogledate na http://kombinatke.si

Lahko pa to storite tako, da jih preverite v živo v MC Menzi pri Koritu in na valovih Radia Študent, 89,3 Mhz in www.radiostudent.si, 27. aprila ob 10.00 zjutraj!!!

In še besede naše jasnovidke: Maja nas na slavnostni dan 25. maja, ob 10.00 jutranji, pričakujejo ljubljenci Maršala Tita - BULDOGI… Junija, za spodoben zaključek sezone jutranjega programa, pa vas bomo presenetili z 2. jutranjim Afterparty glasbenim festivalom odmerjenim v živo…

Opomba: Prosto povabljeni tudi k poslušanju ostalih AFTERPARTY terminov, ki se neodvisno od dogajanja na Metelkovi, prav tako odvijajo ob torkih dopoldan na Radiu Študent.

Termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo, v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in www.radiostudent.si

Vsak zadnji torek v mesecu točno do nadaljnjega ob 10.00 zjutraj !!!!!

www.radiostudent.si
www.menzaprikoritu.org

REVOLUCIJA NA VALOVIH RADIA ŠTUDENT IN MENZI PRI KORITU, V HD-ju !!!

Povej naprej!
################################################################

41. let Radia Študent sovpada z 10. obletnico projekta Klubski Maraton RŠ in 20. obletnico ustanovitelja RŠ, ŠOU v Ljubljani. Predpripravam na 8. maj 2010 se pridružujeta tudi:

- Hiša kulture v Pivki z multimedijalnim dogodkom Avantgarda avantgardi! (Otvoritev razstave akademskega slikarja Slavka Furlana v Pivškem razstavišču umetnin in koncertom v dvorani XXL, na katerem bodo nastopili: Tovariš Strmoglavljen, Dani Kavaš in Sanja Žmavc, Salamandra Salamandra in domača zasedba Ante upedanten banda.

Prostovoljne prispevke, ki jih bomo zbrali na prireditvi, bomo namenili enemu najboljših pesnikov polpretekle zgodovine, Ivanu Volariču Feu, ki je sredstev več kot potreben.

- ZELENO SONCE 32: FRENCH CONNECTION z nastopi DJ SOULIST (Pariz, Francija), BORKA (CodeEp) in UDO BRENNER (Zeleno sonce) 7. maja 2010 ob 22.30 v Gali hali.

Več na: http://www.galahala.com/Komentarji
komentiraj >>