Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Detabuizator tretjič: Norost in sistemi proizvajanja ugodja (2043 bralcev)
Ponedeljek, 29. 11. 2010
Jernej KalužaTokrat bo naša tema norost. Ampak norost ne bo samo tema o kateri se govori, ne bo samo objekt zanimanja, temveč se bo razlila po celotni oddaji in se naselila v njeno strukturo. Tako da se zaradi tega morda sploh ne bo mogoče konstantno držati teme - norosti, temveč bo več govora o govorici, jeziku, kapitalizmu, oblasti, psihoanalizi in rapu. Predvajali bomo nekaj posnetkov s simpozija o psihoanalizi (ZRC-SAZU), naš novi gost bo Bogo Kranjc iz Šenta, poleg njega pa še, že poznani Blažič, Pangerc in Flaker
Oddaja v celoti:


Komentarji
komentiraj >>

Re: Detabuizator tretjič: Norost in sistemi proizvajanja ugodja
Peter Pitambar Pangerc [30/11/2010]

Moje tri knjige so na voljo v knjigarnah Sanje, Modrijan in Prešernova družba ali pri meni osebno - existing22000@yahoo.com!
odgovori >>

Re: Detabuizator tretjič: Norost in sistemi proizvajanja ugodja
ante [29/11/2010]

vedno so mi hude oddaje, kjer loh uletim za neki minut, 20 al pa 30, poslušam in se že od začetka počutm del teksta, pol pa odletim drgam. same pohvale torej :)
odgovori >>