Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Zagrebški anarhistični knjižni sejem (2428 bralcev)
Torek, 29. 3. 2011
crnaluknjaV osrednjem delu tokratne oddaje se bomo pogovarjali z enim izmed organizatorjev zagrebškega anarhističnega knjižnega sejma in ustanoviteljvem anarhistične založbe Što Čitaš?. Hkrati bomo najavili tudi benefit za Anarh, dneve avtonomne politike in kulture ter Vsemetelkovski benefit za nevidne delavce sveta.

Oddaja v celoti!

V osrednjem delu tokratne oddaje se bomo pogovarjali z enim izmed organizatorjev zagrebškega anarhističnega knjižnega sejma in ustanoviteljvem anarhistične založbe Što Čitaš?. V pogovoru nam bo predstavil zadnje premike na zagrebški sceni in njihove načrte za prihodnost, hkrati pa bo posebej najavil anarhistični knjižni sejem, ki se bo že sedmo leto zapored ta vikend odvijal v Zagrebu.

V Anarhistični okrožnici novice iz sveta družbenih bojev, v zadnjem delu oddaje pa še najava dveh benefit dogodkov. Prvi bo potekal v petek, 8. aprila v Menzi pri koritu na Metelkovi in bo vseboval vegansko večerjo ter anarhistični kabare. Zbrana sredstva bodo namenjena za organizacijo dogodka Anarh, dnevov avtonomne politike in kulture, ki jih v mesecu maju v Trbovljah organizira Federacija za anarhistično organiziranje. Drugi benefit pa bo potekal že naslednji dan in prav tako na Metelkovi. Gre za Vsemetelkovski benefit za nevidne delavce sveta, s čimer se Metelkova kot subjekt nepreklicno postavlja na stran izigranih in izkoriščanih migrantskih delavcev. Zaradi tega bo celotni izkupiček večera namenjen boju in aktivnostim IWW.Komentarji
komentiraj >>

No border bg
Ivo [29/03/2011]

Thanks for everything! We`ll stay in contact!
odgovori >>

    Re: No border bg
    Črna luknja [31/03/2011]
    Always! Comrade greetings!
    odgovori >>