Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
RADAR in multitude - predpogovori, 2. del (1802 bralcev)
Ponedeljek, 2. 5. 2011
SavskiHuda ura tokrat z drugim delom predpogovorov o inter-multi-medijski seansi 7. maja 2011 (to soboto) v galeriji Alkatraz. V studiu predvidoma Ida Hiršenfelder, Neven Korda, Bojan Andjelković in Borut Savski. Čeprav se platforma zdi najboljša kadar je monolitna, pa preferiramo modularnost - hm, še raje: multitudnost (grda beseda, ki naj bi označevala raznolikost pojavnih oblik zlitih v še gršo besedo množica - brezoblična gmota, ki pa ima baje potencial revolucioniranja...).

Huda ura tokrat z drugim delom predpogovorov o inter-multi-medijski seansi 7. maja 2011 (to soboto) v galeriji Alkatraz. V studiu predvidoma Ida Hiršenfelder, Neven Korda, Bojan Andjelković in Borut Savski. Čeprav se platforma zdi najboljša kadar je monolitna, pa preferiramo modularnost - hm, še raje: multitudnost (grda beseda, ki naj bi označevala raznolikost pojavnih oblik zlitih v še gršo besedo množica - brezoblična gmota, ki pa ima baje potencial revolucioniranja...).

Zakaj je sploh treba govora o multitudah? Ker ima v današnjih časih popolne nepreglednosti Gospodarja največji pomen ugledati prikrita razmerja, ki nedvomno so - vendar so zakrinkana v reklamne slogane o kupcu - kralju, o vladarju - slugi naroda, in podobno. Politični govor torej - ali vsaj do neke mere. Estetika pa naj gre marketingarjem...

Več o projektu, ki tokrat sovpada z visoko obletnico Radia Študent, na posebnih straneh:

http://radiostudent.si/p/radar/Komentarji
komentiraj >>