Znael si se na arhivu spletne strani Radia tudent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namre za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Dan IPv6 (3357 bralcev)
Sreda, 8. 6. 2011
AneRadio tudent sodeluje v svetovnem dnevu IPv6. Kot ena prvih organizacij
v Sloveniji je bil s pomojo Arnesa dosegljiv preko protokola IPv6
(spletna stran in radio v ivo) e od oktobra 2009.

Radio tudent sodeluje v svetovnem dnevu IPv6. Kot ena prvih organizacij v Sloveniji je bil s pomojo Arnesa dosegljiv preko protokola IPv6 (spletna stran in radio v ivo) e od oktobra 2009.

O svetovnem IPv6 dnevu.


Google, Facebook, Yahoo, Akamai in Limelight Networks so le nekatere izmed vejih organizacij, ki bodo 8. junija 2011 za 24 ur preizkusno ponudile svoje spletne vsebine preko protokolov IPv4 in IPv6. Cilj svetovnega dneva IPv6 je spodbuditi organizacije v gospodarstvu (ponudnike internetnih storitev, proizvajalce strojne opreme in operacijskih sistemov, spletna podjetja ter ponudnike spletnih vsebin), na pripravo svojih storitev za prehod na protokol IPv6, saj je naslovov IPv4 na najvijem nivoju e zmanjkalo.

Pridruite se nam pri enodnevnem preizkusu in tako prispevajte k hitreji uvedbi IPv6

Zaloge IPv4 naslovnega prostora IANA so pole e na zaetku meseca februarja. e ne bomo pravoasno ukrepali, lahko s tem mono poveamo tveganje za vije stroke ob uvedbi novega protokola in predvsem tudi omejimo dostopnost in funkcionalnost vsebin za uporabnike interneta. Tako vam svetujemo im hitrejo prilagoditev sistemov na protokol IPv6. Protokol IPv6 zagotavlja tudi ve kot 4 milijarde-krat ve naslovnega prostora kot IPv4.

Protokol IPv6 v veliki meri e uporabljajo v tevilnih vejih omrejih, vendar pa nikoli e ni bila omogoena splona uporaba na svetovni ravni. Svetovni dan IPv6 bo pomagal vsem tistim, ki skuajo vpeljati nov protokol, predvsem z informacijami o obnaanju IPv6 pri vejem obsegu delovanja. Tako elimo pripomoi k hitreji vpeljavi novega protokola.
Zaveza vejih podjetij k udelebi in omogoanje 24-urnega dostop do njihovih vsebin (vidni AAAA DNS zapisi za njihove produkcijske servise) predstavlja veliko spodbudo za ostale ponudnike spletnih vsebin, da se preizkusnemu dnevu pridruijo.

Kako se lahko temu dnevu pridruite slovenska podjetja?
Zavod Go6 je bil izbran za lokalnega koordinatorja na podroju Slovenije. Na svojih spletnih straneh sproti objavlja seznam podjetij, ki bodo sodelovala na dnevu IPv6. Kako se prijaviti in uvrstiti na seznam sodelujoih, lahko izveste s klikom na povezavo z navodili.

vit: DanIPv6Komentarji
komentiraj >>


proxSaw [03/01/2018]

- . Instagram, , ? ? SEO,SMM, ? . , , - . ,, , . - IP . ipv4 ipv6 ( 100 /) . , . HTTP/SOCKS. [url=http://proxywhite.com]ipv4 [/url]
odgovori >>