Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Moje ulice, sedemindvajsetič: Pavle Jakopič (3414 bralcev)
Nedelja, 4. 9. 2011
špela f.Ob nedeljskih dopoldnevih na Radiu Študent v oddaji Moje ulice obujamo spomine na življenje v Ljubljani nekoč. V tokratni oddaji bomo to počeli v družbi gospoda Pavleta Jakopiča, prvega slovenskega vremenka. Živo in duhovito bo pripovedoval o otroštvu na Kolodvorski ulici, o ljubljanskih posebnežih, o začetku Radia Ljubljana in o spominih na delo televizijskega napovedovalca vremenena.


Ob nedeljskih dopoldnevih na Radiu Študent v oddaji  Moje ulice obujamo spomine na življenje v Ljubljani nekoč. V tokratni oddaji bomo to počeli v družbi gospoda Pavleta Jakopiča, prvega slovenskega vremenka. Živo in duhovito bo pripovedoval o otroštvu na Kolodvorski ulici, o ljubljanskih posebnežih, o začetku Radia Ljubljana in o spominih na delo televizijskega napovedovalca vremenena.

 

Gospoda Jakopiča lahko v družbi Mirana Trontelja vidite v posnetku iz sedemdesetih let, ki ga hranijo v  videoarhivu RTV, če kliknete na spodnjo povezavo:

http://www.videoarhiv.com/pavle-jakopic-in-amp-miran-trontelj-vremenska-napoved-sedemdeseta-leta/video/22467Komentarji
komentiraj >>