Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Tokrat pa zares! (799 bralcev)
Petek, 2. 3. 2012
BorjaČe je bila prejšnji teden oddaja malo iz trte zvita, gre tokrat zares. Novosti z vseh strani. Svež zastonjkarski EP člana OFWGKTA Hodgyja Beatsa, pod produkcijo podpisana tudi hudca Fly Lo in The Alchemist. Napovedujemo tudi novi EP mladeniča Mo' Kolours (ki je lani izdal eno najsamosvoje domiselnih zadevščin). Vrača se tudi Slugabed z novim singlom Sex, pa fLako & Brokenchord, pa Pixelord s precej kompaktno noviteto, pa še Mike Gao in Daisuke Tanabe... pa še Schlomo ...Plejlista:

 

Če je bila prejšnji teden oddaja malo iz trte zvita, gre tokrat zares. Novosti z vseh strani. Svež zastonjkarski EP člana OFWGKTA Hodgyja Beatsa, pod produkcijo podpisana tudi hudca Fly Lo in The Alchemist. Napovedujemo tudi novi EP mladeniča Mo' Kolours (ki je lani izdal eno najsamosvoje domiselnih zadevščin). Vrača se tudi Slugabed z novim singlom Sex, pa fLako & Brokenchord, pa Pixelord s precej kompaktno noviteto, pa še Mike Gao in Daisuke Tanabe... pa še Schlomo ...

Plejlista:

1 Hodgy Beats - Cookie Coma

2 Hodgy Beats - In a Dream

3 Hodgy Beats - Lamented

4 Mike Gao - Herstrionics

5 Mike Gao - Bewanderment

6 Daisuke Tanabe - Ten Spikes

7 fLako & Brokenchord - Come Back As A Flower

8 Slugabed - Sex

9 Pixelord - Imaginary Friends

10 Pixelord - Keramika

11 Shlohmo - Wen uuu

12 Shlohmo - Rained The Whole Time (Nicolas Jaar Remix)

13 Mo' Kolours - Banana Wine

 Komentarji
komentiraj >>