Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
Gostilne, restavracije, bari, beznice, pripizdine ... (2450 bralcev)
Petek, 21. 10. 2005





Vse, kar ste vedno hoteli vedeti o natakarjih, točajkah, garderoberjih, hostesah, kuharjih, pomivalcih posode, aranžerkah, slaščičarjih. Pa tudi o zahtevnih gostih, nemogočih predjedeh, o laseh v juhi, o zažganih picah, preveč krvavih zrezkih in zakaj je treba plačati pogrinjek.
Arni in Žorž se bosta podala na blatna pota do vaških gostiln, do kristalno čistih kozarcev renomiranih vinskih hramov, na slow food porcijo poceni kalamarov, požrla najdražji burek v mestu in preverila, kje pečejo največje šnicle. Tudi za vegetarijance. Na 242 88 00 pa vas čaka še posebej bogata nagrada. Ne zamudite: Lajdra točno o poldne.


Komentarji
komentiraj >>

Re: Gostilne, restavracije, bari, beznice, pripizdine ...
Meso Je Dec [04/11/2005]

Pa kaj je zdaj??? Kje je obljubljeno? Lačen, žejen....... čakam na informacije...
odgovori >>