Znašel si se na arhivu spletne strani Radia Študent, kjer so zaenkrat dostopni prispevki pred majem 2012. Takrat smo namreč za rojstni dan preklopili na novo spletno stran in prevetrili programsko shemo.

Povezava na novo spletno stran je tole


twitter3
majspejs3
fejsbuk 3
fejsbuk rozna

natisni
ŠAT: SEM DAMA IZ NOSTRA ... IN VEM, DA LEE HARVEY OSWALD NI KRIV (3322 bralcev)
Ponedeljek, 9. 1. 2006
BMWŠAT: SEM DAMA IZ NOSTRA ... IN VEM, DA LEE HARVEY OSWALD NI KRIV
Z nekaj drobnimi plodovi ptičje slive in gloga, zataknjenimi za lasmi, bo prispevala k sistematični razvrstitvi prihodnjih pripetljajev ...
ŠAT: SEM DAMA IZ NOSTRA ... IN VEM, DA LEE HARVEY OSWALD NI KRIV
Z nekaj drobnimi plodovi ptičje slive in gloga, zataknjenimi za lasmi, bo prispevala k sistematični razvrstitvi prihodnjih pripetljajev ... Ona, ki pravijo ji Dama iz Nostra. Nekoč jih je vestno zanikovala – darove svojega duha; obsežno znanje je precej lahkomiselno izrabljala za nasvete visokim damam pri kupovanju slik in opremljanju njihovih palač. Strastno je zbirala klobuke in stenske ure. Tako je bilo njega dni. Ko se je praznega duhovičenja in nečimrnih laži naposled naveličala, je razvila nov užitek.
Srečali se bomo s praktično modrostjo – recimo ji: realizem –, zavrgli podedovani gorečni idealizem in mislili PRIHODNJIK.

Osenčeni s ponižnostjo in hvaležnostjo se bova v domoljubnem navdušenju kalili Dama iz Nostra in jaz, ki kličejo me Tjaša. Ponedeljek bo. In poznovečerna ura tudi.


Komentarji
komentiraj >>