Spikerji> ŠAT

Miki Bubulj in Ranko Babič a.k.a. B&B Show v Klubu Gromka 21.03.
Četrtek, 22. 3. 2007

avtor/ica: BMW

Komedijanta Miki Bubulj in Ranko Babič sta ameriški način izvajanja komedijantskih večerov vzela pod drobnogled ter sestavila program, ki vsakomur zleze v uho. Mi pa smo se podali v Klub Gromka in posneli njun nastop. ki ga boste lahko slišali v ŠAT-u ta četrtek ob 21.30 na 89,3 Mhz. Ogledali ste si ju jih 21.03. ob 21.00 uri v Klubu Gromka.
http://www.komikaze.si/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=27
http://foto.ksk.si/main.php/v/2006-04-07-bb_show/
http://www.boomteater.com/Miki Bubulj


Stand up comedy nam je dobro znan od afroameriških izvajalcev, ki so ga tudi prvi uprizorili na ozemlju ZDA. Zelo zahteven in specifičen
dogodek so nekateri od naših znanih estradnikov že poskušali uvesti tudi pri nas.

Komedijanta Miki Bubulj in Ranko Babič sta ameriški način izvajanja komedijantskih večerov vzela pod drobnogled ter sestavila program, kivsakomur zleze v uho. Njune nastope ste si že lahko ogledalih v nekaterih uspešnih slovenskih klubih tokrat pa sta pripravila celovečerni show, ki ne pusti gledalca pri miru. Njuno delo ste si lahko tudi ogledali tedensko na TV, B&B Show, humoristično oddajo, ki je bila vsako soboto na TV3 sta v celoti ustvarila zgoraj omenjena akterja.

B&B SHOW je Sand up comedy show, ki se loteva aktualne tematike iz našega vsakdanjega življenja, ljubezenskih zgodb, dobrih in slabih lastosti sexa, življenja tujcev v Sloveniji in podobno. Celoten dogodek vsebuje veliko smeha, resnice, glasbe in drugih različnih efektov v katere tudi spada sodelovanje gledalcev.

Razbijmo vse tabuje okoli nas in pustimo se presenetiti. Glejmo na slabe stvari skozi oči humora. Vabljeni na nekaj povsem novega pri nas. B&B SHOW je pravi kraj za to.

http://www.komikaze.si/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=27

http://foto.ksk.si/main.php/v/2006-04-07-bb_show/

http://www.boomteater.com/

Arhiv Spletne strani Radia Študent Ljubljana 89,3 MHz
http://old.radiostudent.si/article.php?sid=11425